European Brewing Congress 2017

Letos se bo v organizaciji Združenja Slovenskih pivovarn med 14. 5. in 18. 5. v Cankarjevem domu v Ljubljani odvijal 36. European Brewing Congress (EBC). Gre za enega največjih in najpomembnejših pivovarskih kongresov v svetovnem merilu, na katerem so se in se bodo tudi v prihodnosti oblikovale svetovne pivovarske smernice. Če samo navedemo en primer – v kakšnih enotah merimo barvo piva? V EBC-jih. Več informacij je dostopnih na uradni spletni strani kongresa, program pa je priložen tudi v pdf datoteki.

logo-retina

Posebej velja omeniti, da bo ob tej priložnosti izdan tudi uradni kozarec kongresa, in da je pri izboru oblike in potiska sodelovalo tudi naše društvo!

Slika 2

Hkrati se bo v sklopu kongresa 16. 5. v Klubu Cankarjevega doma odvil tudi dogodek z naslovom Zgodba o slovenskem hmelju in pivu, ki bo dostopen tudi širšemu občinstvu. Program omenjenega dogodka je priložen v pdf datoteki, karte za dogodek pa si lahko zagotovite na fizični in spletni blagajni Cankarjevega doma ter preko spletnega portala Mojekarte.si.

Slika 3


Luka Kranjc

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s